WEINIG-liimapuristimet: Tulevaisuuden tuotantomenetelmä

Liimaa massiivipuuta ja tuota lisäarvoa! Lisäämällä tuotannon syvyyttä, mutta myös mahdollisen hylkypuun työstön avulla.

Yritys kehittää ja edistää järjestelmiään ja koneitaan kohdatakseen asiakkaan tuotantoprosessin vaatimukset. Optimaalisen arvon lisäämiseksi listat valmistetaan täydellisesti linjassa. Tämä on täydellisen puristusprosessin tulos.  Tämä auttaa säästämään materiaaleja, vähentää jälkikäsittelyä ja säästää rahaa. Liima lisätään hyvin tarkalla tavalla, mikä auttaa säästämään liimaa ja vähentää puhdistustarvetta. Tämä takaa sujuvan ja turvallisen tuotantoprosessin. Automaattiset syöttöjärjestelmät ja korkealuokkainen teknologia vähentävät liiman kovettumisajan (esim. PVAc), minimaaliseksi ja ovat täten standardeja.

Laaja valikoima erilaisia sovelluksia – lattiaratkaisuista perinteisiin huonekaluihin ja itse tehtäviin listoihin. WEINIG tarjoaa täydellisen teknisen liimapuristinratkaisun.

Kaikki koneet voidaan varustaa parhaalla mahdollisella kullekin yksittäiselle sovellukselle.   Tämä sisältää esimerkiksi monia eri liimasysteemejä, esikatkaisuratkaisuja, mekanisointeja sekä laitteita nykyaikaisille liimajärjestelmille.

Tutustu valmistajan sivuihin »