gross-genius-2-50-1

Brikettipuristin Gross GP Genius 2/50

tuotetunnus (SKU) Gross GP Genius 2/50 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Product Description

Avaa Gross GP Genius 2/50 pdf -esite tästä.

Tekniset tiedot:
Kapasiteetti noin 40-60 kg/h
(riippuu materiaalista)
Briketin halkaisija Ø 50 mm
Hydraulimoottori 5,5 kW
Sekoittimen moottori 0,5 kW
Ruuvin moottori 0,6 kW
Öljy noin 100 L
Puristimen paino noin 700 kg

GP Genius tuotantosarja on tarkoitettu brikettien puristukseen käyttäen materiaalina lastuja ja purua. Puristin on tukevarakenteinen ja täyttää vaativatkin laatukriteerit. Puristin on kehitetty tehotuotantoon puristamaan samanlaatuisesta materiaalista tiiviitä kompakteja brikettejä.
Tehokkaan hydrauliikkayksikön ansiosta saavutetaan korkea kapasiteetti suhteessa alhaiseen virrankulutukseen. Puristin on käytössä erittäin hiljainen, tilantarve on pieni
ja puristin voidaan pystyttää melkein paikkaan kuin paikkaan. Automaattinen materiaalin syöttö, jolloin ei tarvita tuotantohenkilökunnan työpanosta. Puristin on suunniteltu käyttäen yksikkökomponentteja, joten puristin on helppo toimittaa asiakaskohtaisilla sovellutuksilla.
Puristimessa on tukeva syöttösäilö, käyttöelementein varustettu kätevästi sijoitettu ohjauskeskus ja 3 käyttömoottoria. Hydraulikäyttöinen valvontalaite seuraa, että brikettien lujuus pysyy vakiona. Puristuskammiossa on 2 puristusyksikköä ja 5 sensoria tuotantoparametrien seuraamiseen. Automaattinen puristuspaineen tarkkailu takaa käyttövarmuuden. Puristimessa on SPS logiikkaohjaus.

Toimintatapa:
Materiaalin syöttö suppiloon 1 m3 suoraan siilosta tai murskauksesta. Kuljetinruuvi kuljettaa materiaalin lieriömäiseen puristuskammioon, missä materiaali esitiivistetään. Puristuskammiossa hydraulinen puristusmäntä puristaa materiaalin kiinteiksi kompakteiksi briketeiksi. Puristuspaineen automaattinen säätö säätöventtiilillä. Kun oikea paine on saavutettu, puristuslaitteisto avautuu automaattisesti. Puristus suoritetaan ilman sidosaineita.

Puristin toimitetaan täydellisellä varustuksella, mukana hydrauliikkaöljy ja öljyn lämpötilan turvarajakytkimet.

Kone täyttää EY Yhdenmukaisuusvaatimuksen mukaiset koneenrakennusstandardit,
kone on CE sertifioitu.
Automaattikäyttö pinnan korkeusanturin avulla ON/OFF

HUOM !
Kuvassa näkyvä kuljetinruuvi ei sisälly hintaan.