Skip to main content

Talouden hienovarainen paraneminen on nähtävissä monella alalla, myös meidän. Joten päätimme suunnata katseemme tulevaisuuteen ja parempiin aikoihin, rekrytöimme lisää henkilökuntaa jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin.
Alla nähtävissä lyhyt esittely ketkä meille valikoitui.

Awutek rekrytoi Toni Hellmanin uudeksi alumiinikonemyyjäksi. Aiemmin Toni toimi venealalla omassa yrityksessään. Kokemuksia Tonilla on alumiinista mm. alumiiniveneprojekteissa. Toni korvaa Mika Lahtisen joka siirtyi 17 työvuoden jälkeen E.S. Lahtinen Oy:n palvelukseen.

Joonas Kaukoniemi tuli meille hoitamaan konemyyjän tehtäviä. Joonas on porilaissyntyinen koneasiantuntija, joka ennen awutekkiin tuloaan toimi Satakunnan alueella myyntipäällikön tehtävissä.

Teemu Vierimaa on akaalaissyntyinen kieli- ja käännösalan asiantuntija.
Hän on toiminut ennen Awutekille tuloaan teknisenä kirjoittajana pussipakkauskoneita valmistavan Elecster Oy:n palveluksessa.

Pasi Silver on alalla jo tuttu mies, hän on toiminut alan yrityksissä huoltopäällikkönä sekä asentajana melkein 20 vuoden ajan. Jo ennestään ammattitaitoinen huoltoryhmämme vahvistuu etenkin CNC- ja listoituskonehuoltojen osalta.

Pyry Viber on energinen nuorimies joka toimii huollomme tukena ja käytettyjen koneiden kunnostuksessa

Zigmontas Strepaitis hoitaa asennus ja huolto töitä Virossa ja tarvittaessa myös Suomessa.