Holz-Her Epicon-sarja

Tuotetunnus (SKU): Epicon Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Uuden EPICON-sarjan portaalirunkoiset CNC-työstökeskukset

EPICON 7235 on tehokas ja nerokas yleiskone, joka soveltuu
käytettäväksi jokaisessa työpajassa. Kaikkien porien ja työstöyksiköiden työstöpituus on X-suunnassa 3 680 – 7 280 mm ja Y-suunnassa 1 650 mm. Erittäin suuri 300 mm:n työstökorkeus imukuppien yläreunasta mitattuna ja 565 mm:n suuruinen Z-suuntainen nousu tarjoavat riittävästi tilaa jopa monimutkaisille työkappaleille. Myös työkaluille on riittävästi tilaa, sillä EPICON-koneessa on mallista riippuen jopa 97 työkalupaikkaa. Portaalisillan ja koneen rungon optimoitu rakenne mahdollistaa työkappaleiden täydellisen jyrsinnän sekä takaa samalla erittäin
suuret kiihtyvyydet ja jyrsintänopeudet. Työkappaleiden optimaalista kiinnitystä varten EPICON-koneissa on suuri määrä monipuolisia ja käytännöllisiä alipaineimukuppeja sekä muunneltavia
kehikkojen kiinnittimiä. Tämä mahdollistaa kalusteiden valmistuksen lisäksi myös massiivipuukappaleiden ja rakennuselementtien täydellisen työstön.

EPICON-koneet voidaan varustaa myös erilaisilla työpöydillä, mikä tuo työskentelyyn entistä enemmän mukavuutta ja joustavuutta. Synchro Drive -pöytä asemoi kaikki palkit ja alipaineimukupit nopeasti, täysin automaattisesti ja äärimmäisen tarkasti ohjelmistoon syötettyjen tai käyttäjän määrittämien sijaintien mukaan. Ainutlaatuinen VISE LED-palkkipöytä näyttää palkkien ja tyhjiöimukuppien sijainnit visuaalisesti värikoodien avulla. Käyttäjä näkee lisäksi kääntyvien imukuppien kulman 15 asteen askelin. Tämän ansiosta LED-pöydän asetteen voi tehdä äärimmäisen nopeasti, virheettömästi ja turvallisesti.

Uuden EPICON-sarjan koneet tarjoavat siten joustavuutta CNC-työstöön ja avaavat uusia mahdollisuuksia luovien ideoiden toteutukseen.