Erikoiskoneet alumiini-, alumiinikomposiitti– ja HPL-paneeleiden työstöön.

Casadei Industria S.r.l. valmistaa automaattisia reunalistoitus- ja taivutuskoneita rakennusalan tarpeisiin sekä vertikaalisia työstökeskuksia muovin, komposiittimateriaalien, metallin ja muiden materiaalien työstöön.

Vuonna 1994 perustettu sanmarinolainen yhtiö valmistaa automaattisia reunalistoituskoneita ja työstökeskuksia pienille/keskisuurille yrityksille kahdessa erillisessä rakennuksessa, joiden kokonaispinta-ala on 5000 neliömetriä.

Casadei Industrian reunalistoituskoneet, taivutuskoneet ja vertikaaliset työstökeskukset ovat erittäin helppokäyttöisiä ja monipuolisia käytettäviksi eri sovelluksilla. Tämä takaa koneiden soveltumisen asiakkaiden tarpeisiin eri tuotealueilla (mm. arkkitehtuuri, alumiini, muovi, puu).

Nämä kolme ominaisuutta tekevät Casadei Industrian valmistamista koneista huippuluokkaisia:

Helppokäyttöisyys

Kompaktit ja tukevat koneet

Hyvä hinta-laatusuhde

Casadei Industria on oikea valinta niille yrityksille, jotka haluavat laadukkaasti työstettyjä ja viimeisteltyjä tuotteita asiakkailleen.Koneiden laatu ja monipuolisuus ovat mahdollistaneet sen, että Casadei Industria S.r.l:n on ollut mahdollista kasvaa myös henkilöstön puolella. Nykyään yhtiö työllistää n. 70 henkeä.

Yhtiön keskeisiin toimintatapoihin kuuluu jatkuva tutkimus ja tuotteiden kehittäminen: nykyaikainen teknologia ja jatkuva markkinakehityksen huomioiminen takaavat Casadei Industrian reunalistoituskoneiden, taivutuskoneiden  ja vertikaalisten työstökeskuksien erittäin hyvän työstölaadun ja pitkän käyttöiän.

Lisätietoja alumiinikoneista:
Awutek Oy
Toni Hellman
02 436 1116 / 040 731 5830
toni.hellman@awutek.fi

Tutustu valmistajan sivuihin »

ALU EDGER

Käyttökohteita on esimerkiksi:
Julkisivut
Seinäpaneelit
Väliseinät
Kattoelementit

ALU BENDER

 

ALU RANGER