INTERMAC vesileikkurit

Intermacin Metal & Plastic divisiona on toiminut jo vuodesta 2008 ja se toimittaa koneita ympäri maailmaa. Intermac vesileikkuri osasto on konsernin nopeiten kasvava yksikkö. Vesileikkureilla voidaan leikata melkein mitä vaan.

Pelkällä vedellä voidaan leikata:
-Kumia, synteettistä kumia, vahtomuovia ja tiiviste materiaaleja. Eristeet ja ääni absorbetti materiaaleja. Kevlaria, virtapiirejä ja sähkö eristeitä. Puuta.JJoustavia muovimateriaaleja

Kovempiin ja tiiviimpiin materiaaleihin siisti leikkausjälki saada lisäämällä veden joukkoon Abrasive-hiekkaa.
Tällä tavalla voidaan leikata:
-Metallit ja ei-metalliset materiaalit kuten: teräs, ruostumaton teräs, rauta, alumiini, kupari, titaani, messinki, pronssi, metalliseokset ja valurauta.
– Komposiitti materiaalit (eksoottiset materiaalit): hiilikuitu, grafiitti, keraamiset materiaalit, Sandwich materiaalit.
– Muovit kuten: Pleksilasi, Nylon, PVC, jne.
– Kivi, marmori, graniitti ja teolliset kivimateriaalit.

Vesileikkaus perustuu suurella paineella (400 Mpa; 60.000psi) ruiskutettavaan veteen
jonka nopeus 810 m/s – noin 3 mach eli kolminkertainen äänen nopeus.
Intermac mallisto perustuu useampaan malliin jossa kaikki toimii periaatteella Plug and Play. Eli kun kone kytketty tarvittaviin liitäntöihin niin työ voidaan aloittaa.

Kone voidaan varustaa myös kahdella leikkuuyksiköllä jotka voi olla molemmat kolme akselisia tai 3-ja 5-akselisia tai molemmat 5 –akselisia. Kaikissa Intermac malleissa on valmius jälkiasentaa toinen yksikkö 3-tai 5 –akselinen. Intemac on patentin haltija 5-akselin leikkuupään ( JPC = Jet Perfomance Control) Jolla suihku voidaan optimoida kappaleen paksuuden, leikkauskulma ja leikkuu nopeuden suhteen. 5-akseli saatavana myös loputtomasti pyöritettävällä leikkuupäällä jolloin ei tarvitse välissä pyörittää yksikköä takaisin päin.

Kartoitamme mielellämme tarpeenne materiaalienne suhteen. Intermac tehtaalla kattava konekanta testaamiseen ja koeajoja varten.
Kerromme mielellämme lisää.

Toni Hellman
040 7315 830 / (02) 436 1116
toni.hellman@awutek.fi

Tutustu valmistajan sivuihin »