Awutek Oy:n perusti 1976 Erik ja Iris Torkko. He halusivat luoda yrityksen, joka tarjoaa korkealaatuisia koneita ja palveluja puunjalostuksen alalla toimiville yrityksille. Toiminta alkoi Maskusta, josta yritys siirtyi Raisioon.

Koska Awutek Oy:n päämääränä on palvella asiakkaitaan mahdollisimman monipuolisesti korkealaatuisilla tuotteilla, yrityksen on ollut pakko kasvaa asiakkaiden tarpeiden mukana. Vuonna 1996 valmistui toinen rakennus, jonka tarkoituksena oli saada käytetyt koneet paremmin asiakkaiden nähtäville sekä saada paremmat tilat niiden kunnostusta varten. Käytetyt koneemme kuntotarkastetaan ja ne kunnostetaan täysin ennen asiakkaalle lähettämistä. Haluamme osoittaa myös käytettyjen koneidemme osalta kuinka tärkeää meille on asiakkaidemme tyytyväisyys ja luottamus tuotteisiimme.

Vuoden 2006 alkupuolella valmistui kolmas rakennus jonka myötä toimintaa pystyttiin tehostamaan entisestään. Sen tiloissa toimii uusien koneiden esittelyalue, jossa asiakkaat voivat tutusta markkinoiden uusimpiin tuotteisiin. Osa näistä uutuuksista on täysin työstövalmiudessa eli asiakkaat voivat koeajaa omilla koekappaleillaan.

Näin asiakkaat saavat heti paremman kuvan koneen toiminnasta. Uudet toimitilat palvelevat myös entistä paremmin koulutus- sekä neuvottelutilanteissa.

"Suomen
"Suomen