Skip to main content
Messut

Puumessut Jyväskylän Paviljonki 4.-6.9.2019

By 12.8.201922 heinäkuun, 2020No Comments

Awutek toivottaa teidät tervetulleeksi Jyväskylän Puumessuille 4.-6.9.2019

ILMAINEN PÄÄSYLIPPU KOODILLA: SLDDIR 

Perinteiseen tapaan Awutek tuo messuille näytille laajan kirjon eri puuntyöstökoneita messukävijöiden iloksi. Tämän vuoden ehkä maukkain uutuus onmaailman suurimman höyläkonevalmistajan WEINIG:in Powermat 3000, joka on ensiesittelyssä Suomessa. Powermat 3000 täyttää vaativimmatkin odotukset ja se on äärimmilleen kehitetty nykyajan tuotannon vaatimuksien mukaan. Nopeus, turvallisuus ja luotettavuus yhdistettynä ylivoimaiseen laatuun tekevät tästä höylästä lyömättömän yhdistelmän puunjalostuksen alalla.

Holz-Her:in ainutlaatuiset ratkaisut ovat myös hyvin näytillä Awutekin laajennetulla osastolla. Hinta-laatusuhteeltaan ylivoimaiset ratkaisut sopivat aina pienistä puusepänliikkeistä suurten yritysten sarjatuotantoon.  Reunalistoituksen saralla on nähtävillä Auriga sarjan reunalistoituskone, joka tarjoaa täydellisen automaation pieneen hintaan. GLUE JET liimoitustekniikka 3 minuutin lämmitysajalla yhdessä servo-ohjauksen kanssa tekevät tästä koneesta kalusteverstaan timanttisen laadun tekijän. Nähtävillä on myös Holz-Her Evolution vertikaalinen CNC tehopakkaus uniikeilla toiminnoilla. Se tarjoaa tehokasta CNC-työstöä pienessä tilassa ja ihastuttaa monipuolisuudellaan.

Awutekin osastolta B 132 löydät myös paljon muita mielenkiintoisia ratkaisuja puuntyöstöalan vaihteleviin tarpeisiin. Oli kyse yksittäisistä peruskoneista tai yksilöidyistä tuotantolinjoista, haluamme auttaa teitä löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun. Työnäytösten ohella tarjolla on purtavaa ja juotavaa. Osastolla on mahdollista myös keskustella suoraan tehtaanedustajien kanssa.

Tervetuloa osastolle B 132!