Skip to main content
Referenssit

Arolan Höyläämö hyödyntää uusinta tekniikkaa puunjalostuksessa

By 22.11.202124 lokakuun, 2022No Comments
Referenssi

Arolan Höyläämö hyödyntää uusinta tekniikkaa puunjalostuksessa

Arolan Höyläämö Oy on vuonna 1972 perustettu perheyritys, joka on kasvanut tasaisesti vuosien varrella vastaamaan asiakkaiden monipuolisia tarpeita. Vampulassa sijaitsevan höyläämön tuotevalikoima on vaikuttava ja se koostuu yli 800:sta korkealaatuisesta tuotteesta. Valikoimaan kuuluu esimerkiksi katto- ja seinäpaneeleita, listoja, lattia- ja terassilautoja sekä sahatavaraa.

Yrityksen uusin investointi Weinig Dimter OptiCut S 50+ optimoiva katkaisusaha lisää perinteikkään höyläämön kapasiteettia entisestään ja antaa valmiudet puutavaran nopeaan ja tarkkaan katkaisuun. Uuden optimoivan katkaisusahan avulla Arolan Höyläämö pystyy nyt vastaamaan asiakkaidensa tarpeisiin joustavasti Arolan Höyläämön korkea laatutason säilyttäen.

Osaava henkilöstö ja nykyaikainen konekanta kilpailuvaltteina

Vuosi 2021 on ollut monella tavalla poikkeuksellinen, mutta osaavan henkilökunnan ja nykyaikaisen konekannan avulla Arolan Höyläämö on pystynyt vastaamaan ansiokkaasti nopeasti kasvaneeseen puutuotteiden kysyntään.

”Nykyaikaisen konekannan ja osaavan henkilöstömme avulla voimme tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia, kestäviä ja kustannustehokkaita tuotteita poikkeusoloista huolimatta ”- kertoo Arolan Höyläämön toimitusjohtaja Kari Arola

Arolan Höyläämön toimitusjohtaja Kari Arola esittelee Suomen ensimmäistä poikittaissyötöllä olevaa Weinig Dimter OptiCut S 50+ optimoivaa katkaisusahaa