Skip to main content
Uutiset

Awutek Oy:n ja Weinig Groupin yhteistyö syvenee Suomessa

By 5.2.202014 heinäkuun, 2020No Comments

Hyvä asiakas,

Haluamme ilmoittaa, että Weinig Groupin ja Awutek Oy:n yhteistyö syvenee Suomessa.

Jo vuosikymmeniä jatkunut yhteistyö johtavan puuntyöstökonevalmistaja Weinigin sekä korkealaatuisten puuntyöstökoneiden maahantuojan Awutek Oy:n välillä saa jatkoa.Vuodesta 1995 alkanut yhteistyö on vuosien saatossa kasvanut monipuoliseksi kumppanuudeksi.

Edellinen suuri yhteistyötä syventävä askel otettiin vuoden 2019 alussa, jolloin levy- ja huonekaluteollisuuden koneita valmistavan ja Weinig ryhmään kuuluvan HOLZ-HERIN koneiden ja järjestelmien edustus ja maahantuonti Suomessa siirtyi yksinoikeudella Awutek Oy:lle.

Nyt on jälleen aika siirtyä kokonaan seuraavalle tasolle yhteistyössämme.

Weinig ja Awutek Oy ovat sopineet, että Awutek Oy:lle siirtyy yksinoikeudella kaikki Weinig-ryhmän koneiden ja laitteiden edustus ja maahantuonti Suomessa. Kokonaisuus sisältää kaikki Weinig-ryhmään kuuluvat yksittäiset koneet ja laitteet, projekti- ja linjaratkaisut sekä huolto- ja varaosapalvelut.

Awutekin edustamat Weinig-ryhmän tuotteet kattavat kaikki massiivipuutyöstön koneryhmät: moniteräsahat, vannesahat, katkaisusahat, skannerit, höylät, teroituskoneet, sormijatkoslinjat, CNC-työstökeskukset ja ikkunantyöstökeskukset. Weinigin tuotevalikoimaan sisältyvät myös älykkäät materiaalinhallintajärjestelmät sekä käytännölliset automaatio- ja ohjelmistoratkaisut.

Lisätietoja:

Weinig

Pekka Rasanen 
040 7181 488 
pekka.rasanen@awutek.fi

Holz-Her

Kerkko Varpio
0400 120 207 
kerkko.varpio@awutek.fi

Huolto

Juha Harju
0400 324 505
juha.harju@awutek.fi

Varaosat

Jari Laine
02 436 1119
jari.laine@awutek.fi

Yhteistyöterveisin,

 

Jens Frackenpohl

Michael Weinig AG