Skip to main content
Uutiset

Erikoisosaamista alumiinipaneelien työstöön

Casadei Industria ja Awutek yhteistyöhön

Awutek on sopinut yhteistyösopimuksen alumiinipaneelien erikoisosaajan Casadei Industrian kanssa.  Casadei Industrian ainutlaatuiset koneet ovat suunniteltu ja kehitetty erityisesti lopputuotetta silmällä pitäen. Koneiden valttina on helppokäyttöisyys ja edullinen hintataso. Awutek on yhteistyöstä mielissään, koska nyt he pystyvät tarjoamaan asiakkailleen edullisia kokonaisratkaisuja alumiinipaneelien työstöön.

 

Patentoituja ratkaisuja tuotannon tehostamiseen

Casadei Industria on kehittänyt koneita varta vasten alumiinipaneelien reunalistoitukseen, työstämiseen ja reunojen viimeistelyyn. Vastaavia ratkaisuja ei löydy, mikä tekee Casadei Industrian koneista ainutlaatuisia. Patentoitujen ratkaisujen avulla alumiinipaneelien työstäminen helpottuu ja nopeutuu merkittävästi. Koneiden käyttö on tehty yksinkertaiseksi ja koneenkäyttäjä voi tehdä itsenäisesti monta työvaihetta. Alhaisen hankintahinnan ja helppokäyttöisyyden lisäksi koneet vaativat vain vähän tilaa tuotannosta pienen kokonsa ansiosta. 

 

Kuvassa näkyvä Football Hall of Fame Atlantassa on valmistettu Casadei Industrian ratkaisuilla. Katso alta videot ja kysy lisää ratkaisuistamme:

(https://awutek.fi/portfolio/casadeiindustria)

 

Toni Hellman

040 731 5830
(02) 436 1116
toni.hellman@awutek.fi