Skip to main content
Referenssit

Essframe investoi Teknan CNC-profiilintyöstökeskukseen

Essframe on monipuolinen komponenttivalmistuksen yritys, joka tarjoaa komposiittien työstö- ja koneistuspalveluita. He valmistavat muun muassa FNA/FRC-ovia kuljetuskoreihin ja perävaunuihin tuotantoyksikössään Ala-Ähtävällä, Pedersören kunnassa. Essframe räätälöi tuotteensa aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja varmistaa, että lopputuote täyttää asiakkaan asettamat vaatimukset.

Ala-Ähtävällä toimiva perheyritys on investoinut vahvasti konekantaansa viime vuosina. Uusimpana lisäyksenä tuotantoon saapui alkuvuodesta Awutekin toimittama Teknan 4-akselinen CNC-profiilintyöstökeskus TKE 954-7. Tekna TKE 954-7 on suunniteltu erityisesti alumiinin ja kevytmetallien tehokkaseen ja monipuoliseen työstämiseen.

Essframen uusi investointi Teknan CNC-profiilintyöstökeskukseen tarjoaa useita hyötyjä yritykselle:

  1. Tehokkuus: Teknan CNC-profiilintyöstökeskus TKE 954-7 on suunniteltu alumiinin ja kevytmetallien tehokasta ja monipuolista työstöä varten. Tämä mahdollistaa Essframelle nopeamman ja tarkemman valmistusprosessin, mikä lisää tuottavuutta ja tehokkuutta.
  2. Monipuolisuus: Uusi työstökeskus mahdollistaa monipuolisemman työstön ja laajentaa Essframen valmistusmahdollisuuksia. Tämä tarkoittaa, että Essframe voi tarjota asiakkailleen laajempaa valikoimaa tuotteita ja palveluita alumiinin saralla.
  3. Laadunvarmistus: Essframe valmistaa tuotteensa aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja varmistaa, että lopputuote täyttää asiakkaan asettamat vaatimukset. Uusi työstökeskus mahdollistaa tarkan työstön ja siten myös laadukkaamman lopputuotteen.
  4. Kapasiteetin kasvattaminen: Uusi investointi lisää Essframen tuotantokapasiteettia, mikä mahdollistaa suurempien tilausten vastaanottamisen ja nopeamman tuotannon. Tämä auttaa Essframea vastaamaan asiakkaiden kasvaviin tarpeisiin ja lisää yhtiön kilpailukykyä markkinoilla.

Yhteenvetona voidaan todeta, että uusi investointi Teknan CNC-profiilintyöstökeskukseen antaa Essframelle kilpailuetua, mahdollistaa laadukkaamman ja tehokkaamman valmistusprosessin sekä kasvattaa tuotantokapasiteettia vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin.

Skanneri

Laser-skanneri eliminoi keskivaloverhojen tarpeen ja mahdollistaa työstöalueiden vapaan määrityksen

8,5 kW kara ja 12-paikkainen työkalunvaihtaja

Saatavilla jopa 10 kW kara raskaampaan työstöön. Nopea automaattinen työkalun vaihto. Työkalunvaihtaja kulkee työstöyksikön mukana.

Jopa 7m profiilit

Koneessa on kaksi toimintatilaa: ensimmäinen, yhden alueen tila, enintään 7 m:n pituisten profiilien työstämiseen yhdellä työalueella; toinen, kaksoiskäyttö, useiden profiilien työstämiseen kahdella työalueella.

Universaalit clampsit

Puristinyksikkö varmistaa alumiini-,teräs- ja kevytmetalliprofiilien oikean ja turvallisen kiinnityksen