Skip to main content
Uutiset

Haemme ahkeraan joukkoomme jälkimarkkinointikoordinaattoria/-päällikköä

Jälkimarkkinointikoordinaattori/-päällikkö

Palvelumme laadun parantamiseksi, vahvistamme nyt organisaatiotamme ja haemme jälkimarkkinointiin koordinaattoria vastaamaan jälkimarkkinointipalveluidemme tuottamisesta sekä kehittämisestä yhdessä myynti- ja huoltotiimimme kanssa. Tehtävään palkattavan henkilön rooli on organisaatiossamme uusi, joten pääset omalta osaltasi vaikuttamaan sen kehittämiseen. Palkattava henkilö voi olla työtä pelkäämätön, uransa alkuvaiheessa oleva tulevaisuuden lupaus, tai jo pitkän kokemuksen omaava rautainen ammattilainen.

Laaja-alaisessa toimenkuvassa tulet toimimaan yhdistävänä linkkinä organisaatiomme, asiakkaidemme ja päämiestemme välillä. Alkuvaiheessa työnkuva tulee keskittymään jälkimarkkinointiin ja sen organisointiin, aktiiviseen yhteydenpitoon kaikkiin sidosryhmiin sekä ennakoivan huoltokonseptin ylös ajoon yhdessä huoltopäällikkömme kanssa. Tehtävänkuvaa on tarkoitus laajentaa myöhemmin lisää huoltojen ja asennusten organisointiin sekä myyntiin.

Viihdyt järjestelmällisyyttä vaativissa tehtävissä ja pystyt organisoimaan asioita sujuvasti monelle eri taholle huolehtien siitä, että kaikki tietävät kiireenkin keskellä missä mennään. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja organisointitaidot ja näyttöjä hyvästä yhteistyöstä henkilöstön edustajien kanssa. Työ edellyttää myös jonkin verran teknistä ymmärrystä ja etenkin kiinnostusta teknisiä laitteita kohtaan. Työstökoneiden tuntemus katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, saksan kielen taito on ehdoton etu.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa korkeakoulututkintoa kaupalliselta tai tekniseltä alalta ja jonkin verran aikaisempaa kokemusta esim. myynnistä, markkinoinnista, asiakaspalvelusta tai organisaation sisäisistä hallinnollisista koordinointitehtävistä. Lisäksi arvostamme ajantasaisia tietoteknisiä valmiuksia sekä erilaisten työtä tukevien ohjelmistojen hallintaa ja nopeaa oppimiskykyä (CRM, excel, word, teams, teamviewer, autocad jne.). Erityisesti arvostamme ammatillista koulutusta sähköalalta, tai työkokemuksen kautta hankittua voimassa olevaan S3 pätevyyttä.

TARJOAMME SINULLE
– Itsenäisen ja vastuullisen työn pitkään toimineessa, vakavaraisessa yrityksessä
– Monipuolisia ja haastavia työtehtäviä alan huippu tuotteiden parissa
– Menestyneen huolto- ja myyntitiimimme tuen
– Kilpailukykyisen palkan
– Kattavan henkilöstövakuutuksen

Paikka tullaan täyttämään kesäkuun aikana ja työt aloitetaan kesälomien jälkeen syyskuun alussa.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtajalle Janne Lukanderille 02.06.2024 mennessä. Sähköpostiosoite on muotoa: etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Lukander p. 050 411 0344, arkisin klo 9–16