Skip to main content
Uutiset

Holz-Her näyttely- ja koeajopäivät 20.21 Maaliskuuta

By 22.2.2019No Comments

Holz-Her Näyttely- ja koeajopäivät Keskiviikko – Torstai 20.-21 maaliskuuta,

Awutek kutsuu teidät Holz-Her näyttely- ja koeajopäiville tutustumaan reunalistoituksen ja CNC työstöjen ainutlaatuisiin ratkaisuihin. Näyttely- ja koeajopäivät pidetään Awutekin toimipisteessä: Montiskalankatu 5, 21200 Raisio. Näyttelyyn on vapaa pääsy aukioloaikoina 09.00-17.00.

KOEAJOT OMILLA NÄYTEKAPPALEILLA

Näyttelyssä on mahdollista tehdä koeajoja myös omilla näytekappaleilla. Tätä mahdollisuutta ei kannata jättää hyödyntämättä! Ota yhteyttä ja varaa aikasi niin saat näyttelyssä koekäyttöösi hinta-laatu suhteeltaan reunalistoituksen ylivertaisimmat koneet. Holz-Herin tehtaan edustaja ja asentaja ovat myös paikan päällä avustamassa ja vastaamassa kysymyksiin.

MYÖS PALJON MUUTA NÄHTÄVÄÄ

Maan suurimmassa ympärivuotisessa näyttelyhallissa on nähtävillä myös muiden huippuvalmistajiemme uusia sekä käytettyjä koneita. Esimerkiksi: Martin, Koch, Dimter, Weinig, Höcker. Nähtävillä on myös paljon mielenkiintoa herättäneet Casadei Industrian koneet, jotka soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi alumiini-, alumiinikomposiitti– ja HPL-paneeleiden työstöön.

VARAA AIKA OMILLE NÄYTEKAPPALEILLE

Näyttelyyn on vapaa pääsy koko näyttelyn ajan. Jos haluat työstää omia näytekappaleitasi ota yhteyttä: kerkko.varpio@awutek.fi

Koneita näyttelyssä: 

AURIGA sarja tarjoaa täydellisen automaation pieneen hintaan. GLUE JET liimoitustekniikka 3 minuutin lämmitysajalla yhdessä servo-ohjauksen kanssa tekee tästä koneesta kalusteverstaan timanttisen laadun tekijänSTREAMER sarja on pieneen tilaan mahtuva GLE JET liimoittimella varustettu listakone, joka kuitenkin tarjoaa täydet listoitusmahdollisuudet edulliseen hankintahintaanPRO-MASTER CNC-työstökeskukset tarjoavat state-of-the-art teknologiaa ja joustavuutta. 3-, 4- ja 5-akseliset koneet erilaisilla pöytä- ja kiinnitysratkaisuilla yhdistettynä tuoreimpiin ohjelmistoratkaisuihin tarjoaa jokaiselle tekijälle oikean ratkaisunSPRINT sarja edustaa kompaktia ja kustannustehokasta reunalistoitusta. GLUE JET Thin Film liimoitustekniikka tarjoaa EVA ja PUR liimojen parhaat käyttömahdollisuudet vain 5 minuutin liimanvaihtoajalla. Automaation mahdollistaa koneen säätämisen konesuojaa avaamatta suoraan ohjaukselta. Max. 18 m/min listoitusnopeus ja mahdollisuus aina 15 mm paksun massiivilistan listoittamiseenEVOLUTION – vertikaalinen CNC tehopakkaus uniikeilla toiminnoilla. Levykalusteet, massiivipuun työstö, ovien jyrsintä – lähes kaikki onnistuu. Imukuppi automaattipaikoitus, automaattinen työkalunvaihto yhdistettynä vahvaan CAMPUS V7 ohjelmistoon tarjoaa cnc-työstön edut alle 5 m2