Skip to main content
Uutiset

Muutos Awutek Oy:n johdossa 22.9.2022

Hyvä asiakkaamme, yhteistyökumppanimme, olemme eilen kertoneet henkilökunnallemme ja nyt myös Teille yrityksessämme tapahtuvasta muutoksesta.

Pitkän yrittäjäuran tehneinä Awutek Oy:n perustaja Erik Torkko yhdessä vaimonsa Iriksen kanssa ovat kutsuneet aikaisemmin Awutek Oy:n myyntitoiminnoissa toimineen puutekniikan insinöörin Pekka Rasasen, yrityksen uudeksi toimitusjohtajaksi. Tämä nimitys astuu voimaan tänään ja samanaikaisesti Erik Torkko siirtyy Awutek Oy:n hallituksen puheenjohtajan tehtävään pois operatiivisesta päivittäisestä toiminnasta.Tällä muutoksella halutaan turvata yrityksen vakaa ja luotettava kasvun strategia pitäen huolta hyvistä asiakas- ja päämiessuhteista.

Toimitusjohtajan tehtävien ohella Pekka Rasanen jatkaa edelleen myös keskeisten päämiesten yhteyshenkilönä kehittäen edelleen yhteistyötä kanssanne.

Toivomme hyvän yhteistyömme jatkuvan edelleen häiriöttä ja Pekka Rasaselle menestystä uudessa työtehtävässä. Annamme täyden tuen Pekalle ja uskomme tämän ratkaisun olevan perustellun hyödyllinen sekä meille omistajina että kaikille sidosryhmäämme kuuluville.

Tarvittaessa lisätietoja Erik Torkolta + 358 40 022 8007.