Essetre on perustettu vuonna 1979 Thienessä ja yhtiö aloitti liiketoimintansa suunnittelemalla ja valmistamalla keittiökalusteiden tuotantoon tarkoitettuja puuntyöstökoneita. Nykyään Essetre on tunnettu yhtiö sekä Italian että ulkomaiden markkinoilla.
Essetrelle on ominaista tarkka monikäyttöisten työstökeskusten suunnittelu ja valmistus puu-, muovi- ja kevyiden metalliseosten käsittelyyn.
Kehittyneen teknologian, rakenteiden ja ohjelmistojen avulla suunnitellut työstökeskukset vastaavat monien valmistajien vaatimuksia aina keittiökalusteiden valmistajista ikkunoiden/ovien valmistajiin, puusepäntavaroiden valmistajista puuseppiin, tuolien valmistajista rakennusalan yrityksiin sekä huonekalujen valmistajista sohvien valmistajiin.

Erityiset työstökeskukset on suunniteltu vastaamaan asiakkaan vaatimuksia, oli kyseessä sitten käsityöläinen tai iso yritys yhdellä koneella tai konelinjalla varustettuna. Yhtiön laitteiden täysi automaattisuus takaa joustavuuden, korkeimman laadun ja tuottavuuden. Yhtiö on aina asiakkaan tavoitettavissa.

Asiakas saa aina räätälöidyn työstökeskuksen ja tämän jälkeen laadukasta ja ammattitaitoista myynnin jälkeistä palvelua. Yhtiön uusi, vuonna 2013 käyttöön vihitty teollisuusrakenne on tunnustettu maailmanlaajuisesti ja mahdollistaa yhtiön saavuttaa uusia päämääriä ja kehittää uusia innovaatioita.

Tutustu valmistajan sivuihin »