Skip to main content
Messut

Tuleva messuvuosi on täynnä odotettuja tapahtumia

Tulevana vuonna messukalenteri on täynnä odotettuja tapahtumia ja näyttelyitä. Olemme mukana useilla eri messuilla, jotka tarjoavat mahdollisuudeen tutustua uusiin ratkaisuihin kanssamme.

Ensimmäinen merkittävä messutapahtuma, jossa olemme mukana, ovat Puukone 2023- näyttely helmikuussa. Perinteinen tapahtuma järjestetään nyt kymmennettä kertaa ja se tarjoaa asiakkaille helpon tavan tutustua uusiin ratkaisuihin rennoissa tunnelmissa. Tapahtuma järjestetään  yhdessä kahden muun puuntyöstöalan toimijan Innomacin ja Projectan kanssa.  Tänä vuonna esittelemme automation hyötyjä eri kokoisille yrityksille ja nähtävillä on kattava valikoima koneita: Holz-Herin reunalistoituskoneet Sprint, Auriga, Streamer ja Artea, Vertikaali CNC-työstökeskus Holz-Her Evolution, Dimter Opticut S50 + optimoiva katkaisusaha, Superfici Mini Spray, Prinz Proficut nippusaha ja monia muita. Tervetuloa Raisioon!

Seuraavana tärkeänä messuna on toukokuussa Hannoverissa järjestettävä Ligna, joka on maailman johtava puunjalostus- ja koneiden messutapahtuma. Messut ovat erinomainen mahdollisuus tavata alan ammattilaisia ja saada ajankohtaista tietoa alan trendeistä ja kehityksestä. Ligna messuilla vieraili viimeksi yli 90 000 kävijää ja näytteilleasettejia jopa yli 1500 kappaletta.  Olemme Lignassa mukana koko viikon, joten ole rohkeasti yhteydessä niin esittelemme uusia ratkaisuja paikan päällä!

Syyskuussa järjestestettävät Puumessut ovat myös tärkeä tapahtuma suomalaiselle puunjalostusalalle. Tapahtuma keskittyy puuteollisuuden tekniikkaan, puusepänteollisuuteen ja puuntyöstöteknologiaan. Messut järjestetään Jyväskylässä, joten sinne on helppo tulla vierailemaan kaikkialta Suomesta.  Puumessut tarjoavat mahdollisuuden tavata alan ammattilaisia, kehittää verkostoja ja saada ajankohtaista tietoa alan kehityksestä. Olemme messuilla näytteilleasettajana osastolla B232. Tule tapaamaan meitä Jyväskylään!

Syyskuussa olemme mukana vielä Alihankintamessuilla Tampereella. Alihankintamessuilla kohtaavat teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät.  Meidät voi tavata osastolla D6 koko messujen ajan!

Kaiken kaikkiaan odotamme tulevaa messuvuotta innolla ja uskomme, että se tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia kehittämiselle!