Skip to main content
Referenssit

Saloteam hyödyntää Kimlan CNC-jyrsinkonetta suurten levyjen työstämiseen

Salossa vuonna 1991 perustettu Saloteam koneistaa teollisuusalan yrityksille mittatarkkoja osia muun muassa alumiinista ja teknisistä muoveista. Jo yli 30 vuotta alalla toiminut yritys on erikoistunut erityisesti pieniin ja keskisuuriin jyrsittyihin ja sorvattuihin sarjatuotannon osiin.
Koneinvestointi lähti asiakkaiden tarpeista ja toiveista. Pienten ja keskikokoisten osien koneistuksien lisäksi Saloteamin sai kasvavissa määrin kyselyjä suurempien osien työstöstä. Tähän työtehtävään valikoitui pitkän vertailuprosessin jälkeen monipuolinen Kimla BPF Linear CNC-jyrsinkone.

”Kimlan CNC-jyrsinkone erottuu edukseen erityisesti lineaari-servomoottorien ansiosta. Kone on tarkka ja pinnanlaatu huipputasoa”– kommentoi Saloteamin tuotantopäällikkö Tomi Pullinen

Uuden investoinnin avulla yritys voi palvella asiakkaitaan entistäkin monipuolisemmin. Saloteam tarjoaa nyt entistäkin tehokkaampaa kokonaispalvelua asiakkailleen tarjoten yhä suurempia levykokoja tarkasti koneistettuna. Uudella CNC-jyrsinkoneella on mahdollista työstää jopa 3000 mm pitkiä levyjä. Saloteamille se mahdollistaa yli kolminkertaisen levyn pinta-alan työstämisen aikaisempaan verrattuna.
Uusi konehankinta vahvistaa kokeneen salolaisen yrityksen modernia konekantaa ja varmistaa kapasiteetin riittävyyden myös kysyntäpiikkien aikana.

”Tuotantomme kokonaiskapasiteetti kasvoi merkittävästi uuden hankinnan ansiosta” – kertoo Saloteamin toimitusjohtaja Juha Hänninen

Kimla BPF Linear CNC-jyrsinkone

Suuri levykoko

Jopa 3000x1500x50 mm

Materiaalit

Sopii erityisesti alumiinille ja teollisille muoveille

Lineaari-servomoottori

Takaa huipputason pinnanlaadun ja tarkkuuden

Karateho 16 kW

Paksujen levyjen käsittely onnistuu tehokkaan karan ansiosta