Skip to main content
Referenssit

An-La Oy kasvattaa kapasiteettiään uuden alumiini CNC-työstökoneen avulla

By 27.7.202024 lokakuun, 2022No Comments

An-La Oy kasvattaa kapasiteettiään uuden alumiini CNC-työstökoneen avulla

Etelä-Pohjanmaalla Alajärvellä toimiva alumiinia jatkojalostava yritys An-La Oy investoi uuteen 4 akseliseen alumiinin CNC-työstökeskukseen.  An-La Oy tarjoaa huipputason osaamista alumiiniprofiilien työstöön ja uuden laitehankinnan avulla An-La Oy pystyy, entistäkin paremmin toteuttamaan asiakkaidensa moninaiset tarpeet alumiinityöstöjen saralla.

Koneeksi valikoitui Italmac Spring, joka on räätälöity asiakkaan toiveiden mukaan. Italmac on italialainen alumiinityöstökoneiden valmistaja, joka tuo joustavuutta kompaktiin hintaan laadusta tinkimättä.  Kompakti yksinkertainen suunnittelu ja helppokäyttöisyys on asioita, joita An-La Oy arvosti konehankintaa pohtiessaan.

Vuodesta 2001 toiminut alumiinialan erikoisosaaja An-La Oy sai koneen käyttöönsä alkukesästä ja uusi kone valjastettiin heti täyteen tuotantokäyttöön.

“Yhteistyö Awutekin kanssa on toiminut mutkattomasti ja toimittajat tekivät toiveestamme muutoksia koneeseen toimituksen jälkeenkin”

Taisto RasinahoToimitusjohtaja, An-La Oy

Awutek on laajentanut alumiinityöstökoneiden saralla asiakkaiden pyynnöistä

Profiilityöstökoneiden kasvaneen kysynnän vuoksi Awutek on laajentanut valikoimaansa asiakkaiden tarpeiden ja vaatimuksien mukaan. Työstökoneissa valikoimaa löytyy nyt aina 3-akselisesta kolmen metrin ikkunaprofiilien työstökeskuksesta 16 metrin 5-akseliseen työstökeskukseen saakka.